СНС: ЗА НАПРЕДАК И РАЗВОЈ ЗЕМЉЕ ПОТРЕБНО ЈЕ ЈЕДИНСТВО

„Као професионални спортисти, имамо жељу да ову утакмицу победимо заједно са вама и са листом „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане“, рекли су на трибини у Ужицу Весна Читаковић Ђуришић, Дејан Томашевић и Марко Кешељ.

Према речима Весне Читаковић Ђуришић, било да говоримо о спорту или о политици, народ је наша снага.

„У колективном спорту за победу је потребна тимска игра, а у политици, за напредак и развој земље, потребно је јединство“, нагласила је Читаковић Ђуришић.

О томе где је спорт био некада, а где је данас, као и о постигнутим резултатима и плановима за будућност, говорио је Марко Кешељ, који је рекао да политика и спорт имају једну сличност, важан је само крајњи резултат.

„Наш резултат каже – и пруге, и путеви, и болнице, и школе, и инвестиције. Победнички низ не смемо да прекидамо. Србија не сме да стане“, нагласио је Кешељ.

Дејан Томашевић је позвао грађане да подрже победнички тим и изразио уверење да ће листа „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане“ победити на предстојећим изборима.

„То је победа за наставак улагања у спорт, у спортску инфраструктуру, за боље услове да млади тренирају и да стварамо нове генерације шампиона“, рекао је Томашевић.

Информативна служба

Српска напредна странка

 

Comments are closed.