САОПШТЕЊЕ ГРАДСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

Градски одбор Српске напредне странке у Смедереву огласио се саопштењем за јавност које у целости преносимо:

„Градски одбор Српске напредне странке Смедерево најоштрије осуђује најновије нападе Шолакових и Ђиласових медија на породицу председника Србије, Александра Вучића.
Наслов “Ко је Муслију, за ког Вучић тврди да није његов отац“, је одвратан покушај да се по ко зна који пут, на монструозан начин повреде родитељи, а њега да представе као некога ко би продао Косово.
Када не могу да победе програмом, идејом, радом, једино што им преостаје су напади, лажи и безгранична мржња према човеку који је препородио Србију и вратио јој углед у свету.
Уличарски и без скрупула вређају оно што је свето, а то је породица.
Ма колико се Шолак и Ђилас трудили да врате земљу у ружну прошлост, када су пљачкали и осиромашили народ, да би се они енормно обогатили, то се неће десити
Зато позивамо грађане, да на изборима 17. децембра подрже листе „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане“ и АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Смедерево не сме да стане“ и пруже снажну  подршку Српској напредној странци, чији је члан председник Србије, Александар Вучић, како би  Србија,а тако и Смедерево наставили путем економског развоја, напретка, стабилности и мира.
Србија не сме да стане!
Смедерево не сме да стане!“

СДН

фото: ГрО СНС Смедерево

 

Comments are closed.