У СУБОТУ ЗБОГ РЕМОНТА ВЕЋИ ДЕО СМЕДЕРЕВА БЕЗ ВОДЕ

У суботу, 28. октобра, због ремонта трафостанице у Шалиначкој улици, без воде ће остати корисници који се снабдевају са овог постројења, најављују из ЈКП „Водовод“. Корисници у насељима Радинац, Липе, Враново, Раља, Кулич и Шалинац, као и у делу града од улице Карла Маркса ка железари, који се снабдевају водом из постријења у Шалинцу, неће имати проблема са водоснабдевањем.

Из „Водовода“ наводе да ће у суботу без воде остати корисници у све три висинске зоне.

Од 11 до 17 часова поремећај у водоснабдевању се очекује у првој висинској зони, најпре падом притиска, а потом и потпуним недостатком воде, а стабилизација у водоснабдевању се очекује око 19 часова. Прва висинска зона обухвата подручја индустријске зоне и ниже делове града са центром, Старе железаре, Југова и Орешца, односно месне заједнице Карађорђев дуд, Славија, Доњи град, Ладна вода, Плавинац, Југово и 25. мај.

Од 12 до 18 часова поремећај у водоснабдевању се очекује у другој висинској зони, манифестован као пад притиска, док ће корисници дуж Коларског пута са припадајућим улицама остати без воде у периоду од 11 до 22 часа. Стабилизација водоснабдевања се очекује око поноћи. Друга висинска зона обухвата више делове града, подручја Коларског пута и Петријевске улице од пумпе, стамбена насеља Милоја Ђака, Доситеја Обрадовића, Ковачићево, насеља Вучак и Ландол, као и подручја месних заједница Лештар, Златно брдо, Царина, Свети Сава, 4. јул и Папазовац.

Од 11 до 20 часова поремећај у водоснабдевању се очекује у трећој висинској зони, манифестован прво падом притиска, а потом и потпуним недостатком воде, а стабилизација водоснабдевања се очекује око поноћи. Трећу висинску зону чине виши делови града локације Златно брдо, подручја Петријевског пута, насеља Удовице, Петријево, Водањ, виши делови улица Петријевске, Старца Вујадина, Балканске и Ново насеље.

СДН

фото: Смедеревске новине

 

Comments are closed.