УДАРАО ЖЕНУ БЕЈЗБОЛ ПАЛИЦОМ, ТУЖИЛАШТВО ТРАЖИ ЗАТВОР ЗА НАСИЛНИКА

Основно јавно тужилаштво у Смедереву поднело је оптужни предлог против М.Р. (54) из Милошевца због постојања оправдане сумње да је извршио кривично дело лака телесна повреда у стицају са кривичним делом угрожавање сигурности, саопштено је из овог тужилаштва.

-Оптуженоме су ставља на терет да је дана 15. септембра,у преподневним сатима, оштећеној, након што је ушао у њену породичну кућу, бејзбол палицом задао два ударца у пределу доњег дела леђа, након чега је оштећена успела да побегне из куће, али ју је оптужени сустигао на улици и задао јој још један ударац у пределу скочног зглоба леве ноге, наневши оштећеној том приликом лаке телесне повреде, да би јој неколико дана након наведеног догађаја послао већи број узнемирујућих телефонских порука, са претњом да ће напасти на њен живот и тело, које су код оштећене изазвале осећај угрожености – наведено је у саопштењу.

Тужилаштво је оптужним актом предложило да суд оптуженог огласи кривим и осуди на јединствену казну затвора, као и да му се притвор у коме се по предлогу тужилаштва налази од 19. септембра продужи, због постојања околности које указују да ће у кратком временском периоду поновити кривично дело, те имајући у виду његову ранију осуђиваност и за кривично дело са елементима насиља.

СДН

фото: Смедеревске новине

 

Comments are closed.