КУГЛАЊЕ: ПОБЕДА „ТВРЂАВЕ“

Након прве половине јесењег дела шампионата Прве српске лиге група „центар“, куглаши Тврђаве заузимају место у средини табеле са скором од две победе и три пораза.

Не може се рећи да Тврђава није очекивала бољи пласман у овом делу сезоне, али сплет несрећних околности допринео је неким неочекиваним поразима.  

У последњој утакмици, Тврђава је у Београду савладала екипу „Соко Штарк“ са 5:3 и најавила бољи учинак у наставку шампионата.

Комплетна екипа у саставу М. Живковић, Д. Живковић, Милосављевић, Роган, Ж. Милошевић, Мицковски (С. Милошевић) остварила је врло добар резултат (3224 оборених чуњева), док су појединачне победе, са одличним остварењима, постигли браћа Живковић и Живан Милошевић.

Очекује се да ће овај тријумф стабилизовати екипу и допринети бољим резултатима у наставку првенства.

Ђорђе Кларић, председник клуба, је потенцирао значај ове победе:

-Задовољни смо освајањем ових бодова, пре свега што смо прекинули серију лоших резултата. Од почетка ни на једном мечу нисмо могли да рачунамо на комплетан састав, увек је неко био или повређен, или болестан или једноставно спречен да наступа. Одржали смо више састанака, донели одређене мере и договорили се да збијемо редове и да ангажовање подигнемо на један виши ниво. Ми смо искусна екипа, имамо квалитетне играче који редовно тренирају и очекујем много боље резултате у наставку првенства.

Наредни ривал Тврђаве је нишки „Палилулац“, а меч ће се одиграти у куглани „Дворане Смедерево“ у суботу, 21. октобра, са почетком у 11 часова.

                                                                                                                                     П.Ј.

фото: КК „Тврђава“

 

Comments are closed.