ВОЗИЛИ У БЛИЗИНИ ШКОЛА СА ВИШЕ ОД ДВА ПРОМИЛА

Превентивним радом на повећању степена безбедности деце школског узраста и појачаним присуством полицијских службеника у зонама школа, припадници Полицијске управе у Смедереву, јуче и данас, открили су два случаја насилничке вожње, односно управљања возилом у стању потпуне алкохолисаности, саопштено је из смедеревске Полицијске управе.

-Дана 14.09.2023. године у 12:02 часова, саобраћајна полиција у Смедереву искључила је из саобраћаја четрдесетчетворогодишњег возача који је у зони Основне школе „Др Јован Цвијић“ управљао возилом у стању потпуне алкохолисаности, са 2,09 промила алкохола у организму. Возач је задржан у службеним просторијама и против њега је поднета прекршајна пријава због насилничке вожње – наведено је у саопштењу.

Додаје се да је данас у 17:08 часова, саобраћајна полиција у Смедереву искључила из саобраћаја педесетједногодишњег возача који је у зони Основне школе „Јован Јовановић Змај“ управљао возилом у стању у стању потпуне алкохолисаности, са 2,12 промила алкохола у организму. Возач је задржан у службеним просторијама и против њега је поднета прекршајна пријава због насилничке вожње.

СДН

фото: Смедеревске новине

 

Comments are closed.