ГРАДОНАЧЕЛНИК ОБИШАО ОБЈЕКАТ ,,ПЧЕЛИЦА“ НА ПАПАЗОВЦУ

Градоначелник Јован Беч обишао је, у пратњи сарадника, вртић „Пчелица“ на Папазовцу. Тим поводом из кабинета градоначелника огласили су се саопштењем које у целости преносимо:

„Градоначелник Смедерева Јован Беч је са руководиоцем објекта ,,Дизниленд“ и чланицом Градског већа ресорно задуженом за културу, туризам и информисање Мајом Ћирковић, као и директорком Предшколске установе ,,Наша радост“ Мирјаном Крстић и помоћницама Јасмином Стевић и Лидијом Ћосо обишао  објекат ,,Пчелица“ који припада Месној заједници Папазовац. У објекту ,,Пчелица“ су у прошлој радној години започети радови на уређењу једне целине која садржи четири васпитне групе, два тоалета за децу и тоалет за особље. У радним собама је комплетно замењен намештај по важећем правилнику о ближим условима за отварање и опремање вртића: покретним и ниским полицама, новим ормарима за креветиће и постељину, столицама и столовима.

Такође, хоблован је паркет, замењено је неонско осветљење лед панелима, глетовани и окречени су зидови. У тоалетима је потпуно замењена водоинсталација, санитарија и постављена је нова керамика. Тренутно су у току радови на реновирању тоалета у другој целини, а у плану су и реновирања радних соба у овом делу објекта.

Градоначелник Беч је у разговору са директоркама нагласио да ће Град подржати сваки пројекат који је намењен обезбеђивању квалитетних услова за боравак наших најмлађих суграђана“ – наведено је у саопштењу прослеђеном медијима.

СДН

фото: кабинет градоначелника

 

Comments are closed.