ПРЕДСТАВА „СИН“ АТЕЉЕА 212 У ЦЕНТРУ ЗА КУЛТУРУ

Представа  „Син“ у продукцији Атељеа 212, рађена по комаду Флоријана Зелера, а у режији Ане Томовић, биће изведена 17. марта у Великој дворани Центра за културу Смедерево, са почетком у 20 сати.

 Флоријан Зелер добитник је многих престижних признања за драмско стваралаштво, између осталог, добитник је Молијерове награде. Часопис Гардијан га је прогласио „најузбудљивијим драмским писцем нашег времена”.

Трилогију којој припада „Син“ чине још и комади „Отац“, по коме је је снимљен и филм са Ентони Хопкинсом и Оливиом Kолман у главним улогама, и „Мајка“ који је имао своју премијеру у Њујорку са Исабел Ипер и Kрисом Нотом. Његове драме се играју у Великој Британији, Немачкој, Сједињеним Америчким Државама… Kомад „Син“ пажњу усмерава на породичне односе и адолесцентску депресију сина који пати након развода својих родитеља. Писац вешто и прецизно истражује осећања својих јунака, унутрашња превирања и њихове међусобне односе.

У представи играју: Лука Грбић, Светозар Цветковић, Исидора Минић, Тамара Драгичевић, Бранислав Зеремски и Реља Јанковић.

Цена улазнице је 1000 динара.

СДН

фото: ЦЗК СД

 

Comments are closed.