ПРЕКРШАЈНЕ ПРИЈАВЕ ПРОТИВ ВОЗАЧА

Припадници саобраћајне полиције Полицијске управе у Смедереву, током протеклог викенда, задржали су 11 возача који су возили под дејством алкохола и психоактивних супстанци.

Педесеттрогодишњи мушкарац је у Смедеревској Паланци, управљајући нерегистрованим „фолксвагеном“, са 2,3 промила алкохола у организму и без возачке дозволе, слетео са пута.

Полиција је, такође у Смедеревској Паланци, зауставила тридесеттрогодишњег возача „фолксвагена“ са 2,2 промила алкохола у организму и без возачке дозволе.

На његовом возилу биле су неприпадајуће регистарске таблице, па ће против њега бити поднета кривична пријава, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело посебни случајеви фалсификовања исправе.

Саобраћајна патрола у Великој Плани из саобраћаја је искључила деветнаестогодишњака који је управљао „фолксвагеном“ са 2,02 промила алкохола у организму, са пробном возачком дозволом, у време када је то овим возачима забрањено и аутомобилом чија је снага мотора већа од дозвољене.

Смедеревска полиција зауставила је и четрдесетседмогодишњег возача таксија који је возио под дејством амфетамина и канабиса, као и двадесетдвогодишњег возача „фолксвагена“ који је био под утицајем канабиса.

Против свих возача су поднете одговарајуће прекршајне пријаве.

СДН

фото: Смедеревске новине

 

Comments are closed.