БЕЧ, ЈАСМИНА, ИЛИ НЕКО ТРЕЋИ?

Како сазнаје Телевизија Смедерево, у оквиру спровођења страначких избора на локалном нивоу, Српска напредна странка ускоро ће расписати и страначке изборе за председнике Месних одбора и председника Градског одбора у Смедереву. Добро обавештени извор, близак врху СНС-а, за Телевизију Смедерево, открива да ће се у трци за првог човека владајуће странке у нашем граду наћи три кандидата.

Озбиљне шансе да победи на страначким изборима има актуелни градоначелник Јован Беч. Реч је о једном од оснивача локалног одбора СНС-а у Смедереву. После локалних избора 2020. године изабран је за градоначеника, а пре тога био је на функцији директора ЈП „Паркинг сервис“, коју је обављао врло квалитетно. Смедеревци се сећају да је са те позиције успешно решио и вишегодишњи проблем постављања спратне гараже, којом је повећан број паркинг места у центру града. Осим што је иницирао изградњу нове фонтане, као градоначеник залаже се за бројне пројекте који би грађанима Смедерева на територији целог града учинили живот квалитетнијим.

Други озбиљан кандидат, тврди наш извор, је једна од актуелних повереника Градског одбора Јасмина Војиновић. Реч је о врло енергичној и предузимљивој особи. Пре места једног од повереника у локалном одбору СНС-а, обављала је функцију члана Градског већа испред групације “Покрет за Смедерево”. Странчки активисти сматрају да има изузетне организационе способности, да је унапредила рад странке и да врло успешно води градску организацију СНС-а у Смедереву.

Наш извор не жели да открије идентитет трећег кандидата. Оно што смо успели да сазнамо је да је реч о факултетски образованој особи, која се бави јавним послом, средњих година и планира да истакне кандидатуру за председника Градског одбора по расписивању страначких избора СНС у Смедереву. Како нам је још речено у врху Српске напредне странке, реч је о озбиљном кандидату који има потенцијал да уједини Градски одбор и који би могао да омогући боље функционисање странке али и града, у интересу свих грађана Смедерева.

Ј. Шешлак

фото: Смедеревске новине

 

Comments are closed.