ГРАД СМЕДЕРЕВО: ПОКЛОН ЗА ПРВУ БЕБУ У НОВОЈ ГОДИНИ

Градоначелник Јован Беч посетио је 1. јануара дечје одељење Опште болнице ,,Свети Лука“ и породилиште, саопштено је из кабинета.

Како се додаје у саопштењу, приликом обиласка дечјег одељења, разговарао је са малишанима и њиховим родитељима, уручио им новогодишње пакетиће и пожелео пуно здравља и среће у Новој години, као и брз опоравак и повратак домовима.

-Након тога, обишао је и породилиште где је 1. јануара у 10:35 рођена прва беба, дечак Јаков Радошевић. Тим поводом градоначелник Беч је мајци прворођене бебе Марини, честитао и пожелио много здравља и среће у Новој години,  уручио ваучер испред града Смедерева чија је вредност 100.000 динара, као и новогодишњи пакетић за бебу. „Искрене и најлепше жеље поводом рођења ваше бебе, малог Јакова. Желимо јој да мирно расте и ужива у свим тренутцима које јој живот пружа“  нагласио је градоначелник Беч – наведено је у саопштењу.

Град Смедерево ће наставити да улаже у здравствени систем, као и да подржава рађање деце, закључује се у саопштењу прослеђеном из кабинета градоначелника Јована Беча.

СДН

фото: кабинет градоначелника

 

Comments are closed.