КУГЛАЊЕ: „СЛАТКИ“ БОДОВИ „ТВРЂАВЕ“

Куглаши Тврђаве загорчали су дан екипи најпознатијег произвођача слаткиша у нашој земљи.

Играчи „Соко Штарка“ имали су пред меч „најлепше жеље“ – да победом престигну Тврђаву на табели, али су Смедеревци брутално ударили „бананицу“ Београђанима и осујетили њихове намере.

Најпознатији брендови Соко Штарка на најбољи могући начин описују дешавања на мечу 7. кола Прве српске лиге, група „центар“ који су играчи Тврђаве, на гостујућем терену, решили у своју корист резултатом 7:1.

Сву своју срџбу због неких несрећних пораза у минулом току шампионата, куглаши Тврђаве искалили су на београдској екипи.

Истинску куглашку „рапсодију“ Смедереваца започели су Жунац и Драган Живковић, наставили су је Ђапић и Роган, да би је закључили Милосављевић, Мицковски и Милан Живковић. Сви су имали бриљантан наступ – од првог до последњег, Доказ томе је и 3325 оборених чуњева, што не само да је најбољи резулат од свих екипа у овом колу (укључујући и учинак екипа у вишем рангу – Првој лиги Србије), него је један од најбољих тимских резултата од почетка првенства. Томе заиста не треба више ништа додати, него пожелети да куглаши Тврђаве и у наставку шампионата буду на овако високом нивоу.

У овом колу, вредну победу забележили су куглаши „Смедерева“ против екипе „Милош Обилић“, док је Лештар поражен од Шумадије у Крагујевцу.

Резултати 7. кола Прве српске лиге, група „центар“: Краљево – Бакар (Бор)3:5, Соко Штарк – Тврђава 1:7, Ибар (Краљево) – Палилулац (Ниш) 6:2, Шумадија (Крагујевац) – Лештар 7:1 и Смедерево – Милош Обилић 6:2.

На табели води Бакар са 14 бодова, Смедерево је на петом месту са осам, Тврђава на шестом са шест бодова, док је на зачељу табеле Лештар без бодова.

Парови следећег кола: Милош Обилић – Лештар, Јагодина – Шумадија, Палилулац – Соко Штарк, Бакар – Ибар и Смедерево – Краљево.

Екипа Тврђаве је слободна у наредном колу.

 

 

                                                                                                                                     П. Ј.

фото: Куглашки клуб „Тврђава“

 

Comments are closed.