ГРАДОНАЧЕЛНИК: ЗДРАВСТВЕНИ СИСТЕМ ПРИОРИТЕТ ЗА ЛОКАЛНУ САМОУПРАВУ

Градоначелник Смедерева Јован Беч са директорком Дома здравља докторком Олгицом Обрадовић обишао је радове на уређењу амбуланте у Месној заједници ,,Царина“ и Месној заједници ,,25. Мај“, саопштено је из његовог кабинета.

Како је директорка истакла очекује се да радови на уређењу амбуланте у Месној заједници ,,25. Мај“ буду завршени до средине новембра, док ће на Царини бити завршени до краја године, наведено је у саопштењу.

-Подсећања ради, у Месној заједници ,,Царина“ радови вредности од 12 милиона динара изводе се на уређењу спољне фасаде, реновирање крова, кречење унутрашњих просторија и сређивање тротоара око зграде. У Месној заједници ,,25.Мај“ где је вредност радова 4 милиона динара изводе се радови на сређивању пода у амбуланти, кречење свих просторија и реновирање столарије. Као што је градоначелник Беч више пута и наговестио, град ће наставити да улаже у здравствени систем као у један од водећих приоритета, па је тако град из буџетских средстава ове године издвојио 70 милиона динара – наведено је у саопштењу.

СДН

фото: град Смедерево

 

Comments are closed.