ДВЕ МЕДАЉЕ ЗА СД КОМБАТ НА ПРВЕНСТВУ СВЕТА У ИТАЛИЈИ

Са Првенства света за кадете и јуниоре у кик боксу, одржаном у  италијанском граду Лидо ди Језоло почетком октобра, два члана клуба „Сд Комбат“ Смедерево вратила су се са медаљама. Никола Јоветић је у дисциплини лоу кик до 67 килограма освојио бронзу, док се златом окитио Јован Секулић у дисциплини до 81 килограм.

-Ова два супер талентована дечака су своје место у репрезентацији обезбедила тако што су током године били најбољи на државним првенствима. Оно што је најважније они су себе, свој град и своју државу представили у великом светлу, освајањем медаља. Тако су показали свој квалитет у који нико од нас није сумњао. Ја као њихов тренер морам да кажем да су ова двојица дечака будућност нашег клуба и српског кик бокса, да ли ће неко од њих надмашити наше велике шампионе које је клуб имао, остаје да се види у будућности – каже тренер Дејан Павић.

Никола је у првом колу победио борца из Канаде, затим противника из Пољске, да би у борби која је одучивала улазак у финале, био поражен од Грка. Јован Секулић је био слободан у првом колу,  јер је на основу резултата ове године био носилац, тако да је у другом колу убедљиво победио представника Италије и исто тако у финалу победио борца из Хрватске.

Из клуба подсећају и да је Јован  Секулић четврти првак Света кога је наш клуб изнедрио у последњих 15 година.

 

СДН

фото: СД Комбат

 

Comments are closed.