У СМЕДЕРЕВУ ОТВОРЕН „СВЕТОФОР“ МАРКЕТ

У Шалиначкој улици бб у Смедереву своја врата за купце отворио је руски Светофор маркет. Део је ТОРГСЕРВИС групе која у Србији послује са две независне компаније „Белторг“ (Светофор) и „Рос продукт сервис“ Београд (Мере маркети).

-У Србији имамо тренутно 20 објеката. Овај у Смедереву је површине од 1.200 квадрата, а у понуди је роба широке потрошње. У асортиману је 40 одсто руских производа, углавном су то бомбоне, ауто-козметика, кућна хемија. Сви производи су јако добри и имамо јако повољне цене које су 20-30 одсто ниже у односу на остале трговинске ланце – рекла је за Телевизију Смедерево Гордана Вићић из Светофора.

Додаје и да су услови пословања у Србији јако повољни.

-То говоре наши остали објекти који добро послују и јако смо задовољни. Начин продаје је дисконтни, производи су на палетама у великим количинама, то је принцип нашег пословања, роба је у великим количинама, доступна великом броју купаца. Објекат је отворен од 8 до 21 час, што је летњи режим рада, док ће од септембра радно време бити краће за један сат – истакла је саговорница.

Према њеним речима, у плану компаније је да до краја године у Србији  буде отворено још 10 до 15 објеката.

Д. Р. А.

фото: Телевизија Смедерево

 

 

Comments are closed.