НОВИНАРКА ТЕЛЕВИЗИЈЕ СМЕДЕРВО УСПЕШНО ПРЕШЛА „ШТОПЕРИЦУ“

Иако су многи става да је за учешће и победу у квизовима пресудна срећа, од ње је, ипак, много важније знање. Управо то је доказала наша колегинаца Ивана Стевчић, новинарка Телевизије Смедерево, која је знањем, одговоривши тачно на свих шест питања, освојила завидну суму у квизу „Штоперица“, сниманом у уторак у нашем граду.

-Био је то изазов, уједно и начин да се забавим, али и проверим своје знање из опште културе. Иако је ово било моје прво учешће у неком од квизова, трему нисам имала и била сам прилично сигурна у своје одговоре. Захвалила бих на подршци свим колегама и колегинацама, који су ме све време бодрили. Ово је први пут да учествујем у неком квизу, искуство је заиста лепо и препоручила бих свима, који буду у прилици да се пријаве за емисије оваквог формата, да се опробајуи учествују, свакако ће бити на добитку – каже Ивана за портал „Смедеревске новине“.

Емисија квиза „Штоперица“ која је снимана у нашем граду биће емитована на телевизији Б92, у оквиру нове сезоне која стартује средином септембра.

СДН

фото: Смедеревске новине

 

Comments are closed.