GRADONAČELNIK UGOSTIO REPREZENTATIVCA ALEKSANDRA MITROVIĆA

Aleksandar Mitrović, najbolji strelac reprezentacije Srbije, bio je gost gradonačelnika Jovana Beča, saopšteno je iz kabineta.

Mitrović je najbolji srpski fudbaler i reprezentativac, rekorder po broju postignutih golova za reprezentaciju Srbije, uključujući i reprezentaciju Jugoslavije. Da je postigao značajne rezultate u dosadašnjoj karijeri govori i činjenica da je dobio i mural u rodnom Smederevu, u naselju Lipska rampa, gde je i napravio prve fudbalske korake.

Gradonačelnik Beč je Mitroviću ispred Grada čestitao na postignutim rezultatima i poželeo mnogo uspeha u daljem radu. –Bila mi je čast da najboljem reprezentativcu Srbije, ispred Gradskog fudbalskog saveza Smedereva uručim pehar za najboljeg fudbalera. Aleksandar Mitrović je ponos Srbije, kao i idol mladih generacija koje prate njegov put slave i uspeha – istakao je gradonačelnik Beč na svom Instagram profilu.

Pored pehara, gradonačelnik je Mitroviću ispred Grada poklonio fotografiju sa naslikanom Tvrđavom, navedeno je u saopštenju prosleđenom medijima.

SDN

foto: grad Smederevo

 

 

Comments are closed.