ГРАДОНАЧЕЛНИК УГОСТИО РЕПРЕЗЕНТАТИВЦА АЛЕКСАНДРА МИТРОВИЋА

Александар Митровић, најбољи стрелац репрезентације Србије, био је гост градоначелника Јована Беча, саопштено је из кабинета.

Митровић је најбољи српски фудбалер и репрезентативац, рекордер по броју постигнутих голова за репрезентацију Србије, укључујући и репрезентацију Југославије. Да је постигао значајне резултате у досадашњој каријери говори и чињеница да је добио и мурал у родном Смедереву, у насељу Липска рампа, где је и направио прве фудбалске кораке.

Градоначелник Беч је Митровићу испред Града честитао на постигнутим резултатима и пожелео много успеха у даљем раду. –Била ми је част да најбољем репрезентативцу Србије, испред Градског фудбалског савеза Смедерева уручим пехар за најбољег фудбалера. Александар Митровић је понос Србије, као и идол младих генерација које прате његов пут славе и успеха – истакао је градоначелник Беч на свом Инстаграм профилу.

Поред пехара, градоначелник је Митровићу испред Града поклонио фотографију са насликаном Тврђавом, наведено је у саопштењу прослеђеном медијима.

СДН

фото: град Смедерево

 

 

Comments are closed.