„МИНЕЛ ЕНИМ“ НОВИ-СТАРИ ПОБЕДНИК МЕМОРИЈАЛА „ЗОРАН ПОПОВИЋ ПОП“

Пред препуним трибинама терена за мали фудбал код Веслачког, у уторак увече је завршен седми Меморијални турнир Зоран Попопвић Поп.
Нови – стари победник је екипа Минел Еним којој је припала награда у износу од 120 хиљада динара. Они су у финалној утакмици савладали одличну и перспективну екипу Кладионица Сокер, тесним резултатом 5: 4. Другопласираној екипи припало је 50 хиљада динара. Треће место освојила је екипа Диспечерски центар Лештар савладавши, такође добру екупу Петлић, резултатом 2:0 након пенала, док је у регуларном времену резултат био 3:3. Они су освојили награду од 20 хиљада динара, док је четворопласираној екипи традиционално припало бесплатно учешће на идућем турниру.
За најбољег голмана проглашен је Милош Кнежевић ( Минел Еним), најбољи стрелац са 8 постигнутих голова је Бранислав Живановић ( Кладионица Сокер), а Немањи Пауновићу ( Кладионица Сокер) припала је титула најбољег играча седмог Меморијала Зоран Поповић Поп. Најбољим екипама и појединцима припали су пехари и захвалнице за учешће на турниру и допринос сећању на Зорана Поповића Попа.
Награда за фер плеј ове године припала је Поповој екипи за исказану коректност на терену.Додељена је и специјална захвалница за традиционално учешће на турниру – екипи Мали Кривак.
Породица Зорана Поповића Попа и Градски фудбалски савез захвалнице су уручили и организацијама, фирмама и појединцима који су помогли организацију овог турнира. Признања је уручила Јована Поповић, ћерка Зорана Поповића Попа.
Финално вече турнира и ове године су отвориле младе наде смедеревског фудбала, екипе Школе фудбала Тесла из Смедерева,ФК Топ, Школе фудбала Панта из Вранова и Школе футсала КМФ Смедерево, што је био својеврсни омаж дугогодишњем раду Зорана Поповића Попа са талентованом децом,
Седми Меморијални турнир Зоран Поповић Поп почео је 14.јуна. Такмичило се 12 екипа,а трибине на Веслачком су из вечери у вече биле пуне.
Зоран Поповић Поп преминуо је 19. октобра 2015.године у 51.години живота, након краће и тешке болести. Готово до последњег дана, упркос болести, био је на клупи ФК Пролетер Враново, који је управо под његовом тренерском палицом тада ушао у виши ранг такмичења.

СДН

фото: Меморијал „Зоран Поповић Поп“

 

Comments are closed.