ЦЗК: БЕСПЛАТНА РАДИОНИЦА ЗА РОДИТЕЉЕ У СРЕДУ

Бесплатна радионица за родитеље коју ће у среду, 1. јуна са почетком у 19 сати у Концертној дворани Центра за културу Смедерево одржати Биљана Грбовић, биће окренута одговорима на једну од важних области везаних за изазове родитељства и васпитања. Током програма присутни ће моћи да се упознају са погледом на васпитање које ће донети могуће одговоре на питање да ли без критиковања остајемо без неопходних алата за усмеравање деце. Биће указано на могућности васпитавања у коме тежиште није на критици понашања, нити критиковању личности, као и на реакције детета и ефекте у случају када је критиковање заступљено и када оно није заступљено. О томе какав је то другачији приступ који се може примењивати као конструктиван у погледу успостављања граница и дисцплине моћи ћемо да чујемо на предстојећој радионици. Програм ће обухватити, поред осталог и питање родитељског ауторитета и односа благости и строгости…

Биљана Грбовић се након дугогодишњег рада у просвети оријентисала на питања родитељства, васпитања и функционисања у породици, а саветовањима и радионицама које припадају тим областима бави се и као координатор удружења родитеља „Матица“ из Новог Сада које успешно организује радионице и за дацу и за одрасле.

Аутор је приручника за родитеље „Волим што сам родила тебе баш такву/таквог“,  а  осмислила је и сликовницу „Читам сам“.

СДН

 

Comments are closed.