КОНКУРС ЗА ПРИЈЕМ НОВИХ ПОЛАЗНИКА У ЦЕНТАР ЗА ПОЛИЦИЈСКУ ОБУКУ

Министарство унутрашњих послова данас је расписало конкурс за упис 780 полазника у Центар за основну полицијску обуку (ЦОПО), за стручно оспособљавање за обављање послова и задатака униформисаног полицијског службеника и то за потребе свих 27 полицијских управа у Србији, наведено је у саопштењу прослеђеном из Полицијске управе у Смедереву.

Сви заинтересовани, који испуњавају услове за упис, могу да се пријаве до 7. јуна ове године.

Од 780 полазника Центра за полицијску обуку, 230 ће се стручно оспособљавати за обављање послова и задатака униформисаног полицијског службеника на радном месту полицајац, 220 саобраћајни полицајац и 330 на радном месту гранични полицајац.

За потребе Полицијске управе у Смедереву биће уписано 9 полазника за радно место полицајца и 3 полазника за радно место саобраћајног полицајца.

Кандидати за полазнике имају могућност да се приликом пријаве на конкурс изјасне за које радно место желе да прођу стручно оспособљавање, наведено је у саопштењу.

Услови конкурса могу се наћи на сајту Министарства унутрашњих послова www.mup.gov.rs  и сајту Центра за основну полицијску обуку www.copo.edu.rs.

СДН

фото: Смедеревске новине

 

 

Comments are closed.