ГЛОВО ОД САД ДОСТАВЉА И У СМЕДЕРЕВУ, ШАПЦУ И ПОЖАРЕВЦУ

Глово, једна од водећих светских компанија у области доставе, шири своју мрежу у Србији тако да ће сада бити доступна и у Смедереву, Шапцу и Пожаревцу. Становници и посетиоци ових градова сада ће моћи да путем брзе доставе купе, приме или пошаљу још шири спектар производа.

Услуга Глово, укључујући ова три града, сада је доступна у 30 градова у Србији и наставља да реализује обећање да ће бити што ближе корисницима широм Србије кроз партнерство са локалним предузећима као и да ће покрити широк спекар производа.

Апликација Глово садржи унапред дефинисане категорије, које корисници могу изабрати према својим потребама: храна, супермаркет, брза достава или продавница. Овим категоријама, које се појављују у апликацији како се прикључују нови партнери, придружује се опција „било шта“ које корисници могу да користе за наручивање производа или артикала доступних у њиховом граду, али које не спадају у унапред дефинисане категорије.

Како функционише апликација Глово?
• Преузмите бесплатно Глово са Гоогле Плаy или Апп сторе и направите налог
• Отворите апликацију да видите шта можете наручити у свом подручју
• Изаберите унапред дефинисану категорију или кликните на опцију „било шта“
• Када пошаљете своју поруџбину, можете да видите у којој је фази, а када је курир преузме можете је пратити у реалном времену док не стигне до вас
• Добићете потврду поруџбине и друге информације на емаил са којим сте креирали налог
• Током испоруке можете контактирати Глово курира за питања или информације
• Можете платити картицом директно у апликацији или поузећем
• Дајте оцену прадавници/ресторану из кога сте поручили као и куриру
• Након завршетка поруџбине, на мејлу ћете наћи потврду и детаље испоруке

О Глову
Глово је пионир међу апликацијама за доставу која нуди више категорија и која повезује купце са предузећима и куририма, нудећи услуге на захтев локалних ресторана, продавница и супермаркета, апотека и уличних малопродајних радњи. Глово визија је да свима омогућимо лак приступ било чему у свом граду, како би наши корисници могли да уживају у свему што желе, када желе и где год то пожеле. Основана 2015. године у Барселони, послује на 25 тржишта Европе, централне Азије и Африке.

За више информација о Глову посетите: https://about.glovoapp.com/en

 

Comments are closed.