САОПШТЕЊЕ СНС: ЧЛАНИЦА ПРЕДСЕДНИШТВА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ АНА БРНАБИЋ У ПОСЕТИ СМЕДЕРЕВУ

Данас је просторије Српске Напредне странке посетила чланица председништва СНС и кандидат за народног посланика Ана Брнабић, саопштено је медијима. Испред просторија странке Брнабићеву је поред активиста и грађана, дочекала је и повереница Градског одбора СНС и шеф изборног штаба Јасмина Војиновић, повереник Градског одбора СНС Јован Беч, и повереник и кандидат за народног посланика Дејан Стошић, наведено је у саопштењу.

-Наш циљ је да просечна плата у Србији буде најмање хиљаду евра, а просечна пензија најмање 500 евра. У кампањи смо се борили да подсетимо људе о свему што смо урадили, а то је изградња Клиничког Центра Ниш, изградња Клиничког Центра Србије, изградња ауто-пута до Чачка и сада до петље Паковраћа, просечна плата од 653 евра, изградња комплетног коридора 10, незапосленост од 9,4%, континуирани раст пензија – истакла је Брнабић у свом обраћању активистима Српске Напредне странке.

Ана Брнабић је рекла и да су избори заказани за 3. април историјски важни и позвала све грађане да изађу на биралишта и да подрже мир и стабилност, да подрже Александра Вучића као јаког лидера који нам све то гарантује.

Такође, рекла је да је у Смедереву доста тога урађено, али да је остало још најмање толико тога да се уради. –Александар Вучић је био једини човек који је веровао да можемо да нађемо правог стратешког партнера за Железару, и где год је путовао трудио се да нађе правог партнера за рад. Пред само потписивање уговора са ХБИС – ом људи су тада и у Влади причали да од тога нема ништа и да то треба да се затвори. Данас од те Железаре у коју нико није веровао ми имамо апсолутног извозника из Србије – рекла је Брнабић.

Захвалила се свим активистима странке, као и грађанима на сарадњи и заједничком раду на пружању подршке странци и нагласила да само ЗАЈЕДНО МОЖЕМО СВЕ, наведено је у саопштењу Градског одбора Српске напредне странке Смедерево.

СДН

фото: ГрО СНС

 

Comments are closed.