ЈКП ВОДОВОД ОБАВЕШТЕЊЕ: ОБУСТАВА ВОДОСНАБДЕВАЊА ЗБОГ РАДОВА НА ПОПРАВЦИ КВАРА

Због радова на поправци квара на водоводној мрежи, у среду, 09. фебруара, привремено ће бити обустављено водоснабдевање корисницима у улицама Излетничкој, Горанској и Београдски пут, укључујући и све попречне улице и сокаке. Извођење радова планирано је у периоду од 9 до 15 часова, а нормализација водоснабдевања се очекује до 17 часова.
У случају евентуалних проблема, потребе за продужењем рока извођења радова и привремене обуставе водоснабдевања, информација о активностима и времену прекида дистрибуције воде може се добити од дежурне диспечерске службе ЈКП Водовод Смедерево на телефон 026/4623 743, наведено је у обавештењу ЈКП „Водовод“.
ЈКП Водовод Смедерево ће дана 09.02.2022. године радити на отклањању квара на уличној линији у Горанској улици, што ће условити обуставу водоснабдевања. Паралелно са поменутим радовима извршиће се замена вентила на уличној линији, на раскрсници улица Карађорђеве и Излетничке. Ово је планска активност која се реализује приликом обуставе водоснабдевања на овом потезу, што је искоришћено у овој ситуацији како корисници не би два пута били без водоснабдевања, саопштено је из ЈКП „Водовод“.
фото: ЈКП Водовод
 

Comments are closed.