ЗАВРШЕН СПОРТСКИ ТЕРЕН НА ЦАРИНИ

Градоначелник Јован Беч је са својим сарадницима, у присуству директора компаније ХБИС Сихаи Сонгом, обишао завршен спортски терен на Царини, саопштено је из кабинета градоначелника.

Како је наведено, градоначелник се посебно захвалио директору компаније ХБИС на средствима уложеним у спортски терен и нагласио да су они у нашем граду прихваћени као домаћи, с обзиром на чињеницу колико су до сада допринели.

–Хвала Вам за ова два терена, јер сте помогли да се наша деца склоне са улице, имају адекватне услове за једно квалитетно детињство. Град Смедерево је свакако определио средства и за ове терене, али вашом донацијом сте омогућили да се средства преусмере на неке друге потребе – рекао је градоначелник.

-Нека ово буде место и за спорт, и за дружење и упознавање младих, место бољег избора, где ће се опустити и кроз рекреацију чинити добро и свом телу и духу. То је у Кини често, а ми смо желели да уређењем ових спортских терена допринесемо да се сличне активности што чешће одвијају и у Смедереву – нагласио је директор компаније ХБИС Сихаи Сонг.

Током обиласка терена, као и разговора који су водили градоначелник и директор компаније HBIS, на терену су се окупила деца са фудбалским и кошаркашким лоптама, срећна јер је то место где се у будуће могу окупљати у оквиру Месне заједнице Царина, наведено је у саопштењу прослеђеном медијима.

СДН

фото: кабинет градоначелника

 

 

Comments are closed.