УСМРТИО СУПРУГУ НОЖЕМ, ПОБЕГАО СА ДЕТЕТОМ СА МЕСТА ЗЛОЧИНА

Смедеревац Б.Т.(38) усмртио је своју невечнау супругу З.М. (39), наневши јој смртоносни убод ножем у врат. Лекари опште болнице “Свети Лука” по пријему несретне жене у ургентно-пријемни блок, како сазнајемо, нису могли ништа да ураде.
-Довезена је пре седам часова, била је, практично мртва на лицу места… Покушали смо реанимацију, али, без успеха. Ножем је нанета таква повреда да није било спаса – сазнајемо у смедеревској болници.
Злочин се догодио у понедељак ујутру, у породичној кући у Језавској улици, а након напада, Б.Т. је побегао из куће. Са собом је повео и њихово заједничко дете старо две године. Недуго након бекства, полиција га је пронашла, док се са дететом крио међу чамцима у смедеревској марини.
-Одведен је на психијатријски преглед у болницу. Био је толико агресиван да су четворица припадника полиције морала да га држе… Констатовано је да нема разлога за хоспитализацију, даље су га преузели надлежни органи – сазнајемо од извора блиског истрази.
У Вишем јавном тужилаштву у Смедереву потврђено је за „Смедеревске новине“  да се злочин догодио, али кажу, да због истраге која је у току, не могу да откривају више детаља. Потврђују да се очекује саслушање човека лишеног слободе, након чега ће судија за претходни поступак одлучивати о притвору. Наложена је и обдукција страдале жене.
За сада још није познато како и због чега је дошло до овог злочина.
О свему је обавештен и смедеревски Центар за социјални рад, али они, како сазнајемо, због административних процедура које је неопходно испоштовати, још увек нису преузели дете.

Ј.В.

 

Comments are closed.