ГРАДОНАЧЕЛНИК УГОСТИО МЛАДЕ СПОРТИСТЕ

Градоначелник Јован Беч и члан градског већа за спорт Саша Бранежац разговарали су са младим надама нашег спорта и њиховим тренерима, саопштено је медијима из кабинета градоначелника.

-Александар Менковић, који је недавно освојио златну медаљу у КИК боксу у дисциплини К1 до 86 килограма, и његов тренер Дејан Павић били су гости градоначелника и тим поводом разговарали о значају овог спорта, улагањима, потребама, али и освојеном злату. Важно је истаћи да је Светско првенство одржано у Италији, у Lido di Jesolu, где је било окупљено 1593 такмичара из 59 земаља – наведено је у саопштењу.

Поред тога, градоначелник је угостио и младе спортисте клуба MMA „Fanatik“ Стефана Павловића, Михајла Миленковића, Стефана Зафировића, Анастасију Рајковић и  Љубицу Огаревић, као и њиховог тренера Николу Васиљевића, који су нашем граду донели медаље са такмичења у Врбасу и Кули.

-Част ми је и задовољство да наш град има чиме да се похвали, младим и вредним спортским надама, које треба у будућности да буду идоли новим генерацијама које долазе. Хвала вам што имамо чиме да се поносимо и што сте на најлепши начин приказали боје нашег града. Такође, желим да нагласим да ће град Смедерево наставити да улаже у спорт и подстиче младе људе да се активније баве спортом јер наша су деца наша будућност – рекао је градоначелник, а наведено у саопштењу.

Додаје се да је градоначелник са присутнима разговарао и о плановима  за будућност и о томе како град може да им помогне, нагласивши да ће град увек подржавати овакве активности.

 

СДН

фото: кабинет градоначелника

 

 

Comments are closed.