У ПЕТАК СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА, ДИРЕКТАН ПРЕНОС НА ТЕЛЕВИЗИЈИ СМЕДЕРЕВО

За петак, 3. децембра, у 10 часова, заказана је наредна, 10. седница, Скупштине града Смедерева. Пред одборницима ће се, између осталог наћи, предлог за давање сагласности на текст коначног нацрта уговора о јавно-приватном партнерству за замену и одржавање јавне расвете. За извршиоца тог посла, како стоји у документу, одабрана је фирма „ESCO ELIOS DOO“ из Новог Сада, са подизвођачем, предузећем „IRISS STUDIO d.o.o.“ из Беогарада. Пројектом је предвиђена замена 16.279 старих неефикасних светиљки новим лед сијалицама и рефлекторима у граду и свим сеоским срединама. Одборници ће одлучивати и о покретању поступка јавно-приватног партнерства за реализацију пројекта изградње, финансирања и одржавања градске топлане са топловодом, производњом и испоруком топлотне енергије. Одлуком се уређују услови, начин израде и предлагање пројекта, који ће, уколико га Комисија за јавно-приватно партнерство позитивно оцени, бити достављен Скупштини на усвајање.

На седници ће се разматрати и предлог одлуке о измени одлуке о изради плана детаљне регулације дела индустријске зоне. Одборници ће расправљати и о два извештаја – о стању безбедности саобраћаја на путевима града Смедерево за првих шест месеци ове године и о оствареним приходима и примањима и извршена расходима и издацима буџета за првих девет месеци ове године.

Пред одборницима ће се наћи и предлог одлуке о изменама одлуке о манифестацијама и фестивалима у области културе и туризма од значаја за град Смедерево.

Директан пренос седнице је на Телевизији Смедерево од 10 часова.

Ј.В.

фото: СД новине

 

Comments are closed.