ОСУМЊИЧЕНИ ДА СУ ОРГАНИЗОВАЛИ НЕЛЕГАЛНЕ ИГРЕ НА СРЕЋУ

Припадници криминалистичке полиције у Смедереву, у оквиру акције „Гнев“, ухапсили су В. М. (40) из Смедерева и В. Г. (49) из Кикинде, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћено организовање игара на срећу, саопштено је из ПУ Смедерево.

-В. М. и В. Г. се сумњиче да су у седам објеката на територији Смедерева организовали нелегалне игре на срећу и клађење без одобрења Министарства финансија, док се тројица мушкараца сумњиче да су ово организовали у три објекта на подручју Велике Плане. Полиција је из ових објеката одузела 57 слот апарата, 33 телевизора, 10 рачунара, 13 штампача, осам уплатних места, један „грчки кино“ и две томболе, чија се вредност процењује на више од 3.000.000 динара. Нађено је и 129.905 динара и 35 евра за које се сумња да потичу од клађења и играња на апаратима. В. М. и В. Г. је одређено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежном тужилаштву – наведено је у саопштењу.

Додаје се да ће полиција Основном јавном тужилаштву у Великој Плани поднети кривичне пријаве против још три особе, због постојања основа сумње да су извршили исто кривично дело.

СДН

фото: СД новине

 

Comments are closed.