КАЗНА 150.000 ДИНАРА И ПРАЖЊЕЊЕ ОБЈЕКТА ЗБОГ НЕПОШТОВАЊА КОРОНА МЕРА

У Подунавском округу је од 18. до 24. октобра извршено укупно 417 управних надзора и изречен 31 прекршајни налог због непоштовања мера прописаних за субзибајње епидемије корона вируса, наведено је у објави на званичној фејсбук страници Подунавског управног округа.
Када је реч о управним надзорима примене противепидемијских мера у складу са новом Уредбом, која прописује контролу ковид дигиталних сертификата у угоститељским објектима након 22 сата, током продуженог викенда инспектори санитарне, тржишне, туристичке, ветеринарске инспекција и инспекције рада вршили су координационе инспекцијске надзоре, уз учешће комуналне инспекције Градске управе у Смедереву и асистенцију припадника Полицијске управе у Смедереву, наведено је у објави.
-Извршено је укупно 27 инспекцијских управних надзора у борби против заразне болести ковид 19, изречено је укупно 9 прекршајних налога, од којих један од 150.000,00 динара и осам од по 5.000,00 динара. ​Санитарна инспекција је са туристичком инспекцијом, при координисаном инспекцијском надзору, изрекла прекршајни налог у износу од 150.000,00 динара и извршила пражњење угоститељског објекта ,,Максимус“ у Смедереву због непоштовања противепидемијских мера – саопштено је након редовног састанка о вршењу управних надзора у борби против епидемије одржаног у Подунавском управном округу.
Ј.В.
фото: СД новине
 

Comments are closed.