JKP „VODOVOD“: U PONEDELJAK BEZ VODE POTROŠAČI U STAROM DELU INDUSTRIJSKE ZONE

Zbog radova na popravci oštećenja na magistralnom cevovodu 1.visinske zone, u ponedeljak 27.septembra, privremeno će biti obustavljeno vodosnabdevanje potrošačima u starom delu Industrijske zone u kome se nalaze upravna zgrada EPS-a, Jonimpeks, Valman, As-Impeks, Em Dip pro tim, Kaizen i ostali, kao i delu Industrijske zone između ulica Šalinačke i Đure Salaja (Lidl, Roda i ostali na tom potesu) i u ulici Đure Strugara (Lasta i Maber Komerc – bivši MBS), navedeno je u obaveštenju JKP „Vodovod“.

U obaveštenju se dodaje da je privremena obustava vodosnabdevanja planirana u periodu od 7 do 16 časova, a potpuna normalizacija se očekuje oko 18 časova. Za vreme trajanja prekida vodosnabdevanja biće postavljene dve cisterne sa pijaćom vodom, jedna u starom delu Industrijske zone i jedna u ulici Đure Salaja.

U slučaju eventualnih problema, potrebe za produženjem roka izvođenja radova i privremene obustave vodosnabdevanja, informacija o aktivnostima i vremenu prekida distribucije vode može se dobiti od dežurne dispečerske službe JKP Vodovod Smederevo na telefon 026/4623 743, navode u JKP „Vodovod“ Smederevo.

SDN

 

Comments are closed.