ЈКП „ВОДОВОД“: У ПОНЕДЕЉАК БЕЗ ВОДЕ ПОТРОШАЧИ У СТАРОМ ДЕЛУ ИНДУСТРИЈСКЕ ЗОНЕ

Због радова на поправци оштећења на магистралном цевоводу 1.висинске зоне, у понедељак 27.септембра, привремено ће бити обустављено водоснабдевање потрошачима у старом делу Индустријске зоне у коме се налазе управна зграда ЕПС-а, Јонимпекс, Валман, Ас-Импекс, Ем Дип про тим, Каизен и остали, као и делу Индустријске зоне између улица Шалиначке и Ђуре Салаја (Лидл, Рода и остали на том потесу) и у улици Ђуре Стругара (Ласта и Мабер Комерц – бивши МБС), наведено је у обавештењу ЈКП „Водовод“.

У обавештењу се додаје да је привремена обустава водоснабдевања планирана у периоду од 7 до 16 часова, а потпуна нормализација се очекује око 18 часова. За време трајања прекида водоснабдевања биће постављене две цистерне са пијаћом водом, једна у старом делу Индустријске зоне и једна у улици Ђуре Салаја.

У случају евентуалних проблема, потребе за продужењем рока извођења радова и привремене обуставе водоснабдевања, информација о активностима и времену прекида дистрибуције воде може се добити од дежурне диспечерске службе ЈКП Водовод Смедерево на телефон 026/4623 743, наводе у ЈКП „Водовод“ Смедерево.

СДН

 

Comments are closed.