ПОРТАЛ АЛО!: Човек који је дочекао тајкуна Драгана Ђиласа у Вршцу криминалац?!

Главни човек странке Драгана Ђиласа у Вршцу је Драган Величковић са дебелим кривичним досијеом. Број кривичних дела које је извршио овај Ђиласовац је фрапантан, пише београдски портал Ало.

Величковић је, наводи портал Ало, починио тешке крађе, фалсификовао службене исправе, такође познат је по насилничком понашању и наношењу лаких телесних повреда, али и ометању службених лица у обављању послова безбедности.

Данас је Величковић више него срдачно као домаћин дочекао свог шефа Драгана Ђиласа и Маринику Тепић поводом трибине коју је странка Слободе и правде требала да одржи у овом граду.

Исту срдачност међутим насилнк Величковић није показао према својим сурађанима неистомишљеницима, које је најгрубље вређао и псовао и покушавао да их ућутка, додаје Ало у објављеном тексту.

Најављена промоција програма странке, уколико се изузме промоција осведоченог криминалца Величковића на крају је изостала, што због незаинтересованости грађана, што због бруталног вређања Вршчана, који су Ђиласу само поставили незгодна питања да ли је дошао да опљачка и Вршац, пише Ало.

текст и фото: портал Ало! https://www.alo.rs/vesti/politika/545331/sa-kim-si-takav-si-covek-koji-je-docekao-tajkuna-dragana-dilasa-u-vrscu-kriminalac/vest

 

 

Comments are closed.