СМЕДЕРЕВАЦ УХАПШЕН У БЕОГРАДУ ЗБОГ КРАЂЕ АУТОМОБИЛА

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду ефикасном акцијом ухапсили су М. Д. (33) из Смедерева због постојања основа сумње да је извршио кривична дела тешка крађа, крађа, лажно представљање, као и више кривичних дела неовлашћено коришћење туђег возила, саопштено је из МУП-а Србије

-Он се терети да је, 26. и 27. јула, на територији Савског венца, Новог Београда, Старог града и Смедерева, искористио непажњу возача који су оставили кључеве у аутомобилима, стартовао возила и одвозио се до одређених локација где је те аутомобиле остављао. Такође, како се сумња, у једном београдском хотелу украо је две торбе са личним стварима оштећених, лаптоп и кључеве аутомобила који се налазио на паркингу хотела, а којим се одвезао на територију Лазаревца где је изазвао саобраћајну незгоду, а потом побегао напустивши возило. Хитром реакцијом полиција га је пронашла у непосредној близини, а приликом легитимисања он је на увид полицајцима дао украден турски пасош. Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Првом основном јавном тужилаштву у Београду – наведено је у саопштењу.

Министарство унутрашњих послова апелује на грађане да не остављају кључеве ауомобила у возилима, ни у контакт брави, како би спречили извршења оваквих кривичних дела.

Comments are closed.