ПКЦ: ЈОШ 500 НОВИХ РАДНИХ МЕСТА

Компанија ПКЦ је, у сарадњи са Националном службом за запошљавање и градом Смедеревом, у Градској управи организовала сајам запошљавања, јер им је, осим тренутно 3.400 запослених, потребно још најмање 500 нових радника због ширења посла, преноси Телевизија Смедерево.

-Разлог за организовање овог сајма су два велика пројекта која је компанија ПКЦ покренула, и сходно томе имамо потребу и захтев за великим бројем отворених позиција. Реч је о дугорочним пројектима, великим пројектима, за два реномирана светска купца, због чега нам је потребан велики број запослених – каже Кристина Јелић, супревизор за запошљавање и развој компаније ПКЦ Смедерево

Потребе, наводи, имају за различитим профилима и занимањима. Свако ко се пријави у врло кратком временском року биће позван на разговор и уколико задовољи критеријуме, уговор о запослењу може добити већ наредне недеље.

-Потребни су нам разни профили, од основне школе, па на даље, тражимо оператере, техничаре, инжењере у квалитету, односно инжењерингу – појашњавају у компанији.

Сличне скупове компанија је организовала и у сеоским месним заједницама на територији града. Циљ је да се заинтересовани упознају са профилом компаније, њеним функционисањем и  могућностима развоја и напредовања.

Ј.В.

 

Comments are closed.