ТЕШКА САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА У УЛИЦИ ЦРВЕНЕ АРМИЈЕ, ТРИ ЛИЦА НАСТРАДАЛА

Три лица су погинула, а шест особа је задобило лакше телесне повреде, у тешкој саобраћајној несрећи која се јутрос око 7 сати и 15 минута догодила у Улици Црвене армије, у близини ОМВ пумпе. На лицу места страдали су С.С. (1964), В.А. (1960) и М.З. (1966), сви запослени у смедеревској железари.

До несреће је дошло када је „Ластин“ аутобус ударио у „Пасат“, у коме су била сва три лица која су страдала. Према првим информацијама са лица места, на аутобусу, који се кретао из правца железаре, су отказале команде, те је прешао у супротну траку и ударио у путничко возило. Шест путника задобило је лакше телесне повреде и они су збринути у ургентном центру Опште болнице „Свети Лука“.

-Примљено је шест особа, троје је већ пуштено кући, а троје је још увек на опсервацији. Према садашњем стању сви су са лакшим телесним повредама, али ћемо то са сигурношћу моћи да тврдимо тека када сви буду завршили са својим прегледима – потврдио је за наш портал др Ненад Ђорђевић, в.д. директора Опште болнице „Свети Лука“.

Увиђај још увек траје, а посао отежава габарит аутобуса кога треба померити како би се извршило снимање трагова. Тек након тога могао би да буде познат тачан узрок ове саобраћајне несреће.

Возачу аутобуса је одређено задржавање до 48 сати, док се не утврде све околности ове трагедије.

Ј.В.

фото: СД новине

 

 

Comments are closed.