„МИНЕЛ ЕНИМ“ ПОБЕДНИК ШЕСТОГ МЕМОРИЈАЛА „ЗОРАН ПОПОВИЋ ПОП“

Синоћ је у Спортској хали Смедерево завршен шести Меморијални турнир Зоран Попопвић Поп.
Нови – стари победник је екипа Минел Еним којој је припала награда у износу од 200 хиљада динара. Они су у финалној утакмици савладали одличну екипу КМФ Смедерево која је остала на другој позицији са освојених 60 хиљада динара. Трећепласирана је екипа РК Млади радник из Радинца и њима је припао новчани износ од 40 хиљада динара. Четврту позицију изборила је екипа Димитријевић ауто. Најбољим екипама припали су и пехари и захвалнице за учешће на турниру и допринос сећању на Зорана Поповића Попа.
Традиционално, додељене су награде и захвалнице и најбољим појединцима.
За најбољег голмана проглашен је Данијел Дичић (КМФ Смедерево ), најбољи стрелац са 14 постигнутих голова је Никола Бужиган (РК Млади радник Радинац), а Андријану Кнежевићу ( Минел Еним) припала је титула најбољег играча шестог Меморијала Зоран Поповић Поп. Тројици најбољих појединаца осим пехара и захвалница припала је и симболична награда од по 5000 динара.
Награда за фер плеј ове године припала је екипи Цепелин 026 за исказану коректност на терену.
Захвалнице су за подршку у организацији и одржавању турнира припале и Спортској хали, односно директору Ивану Вучићу, као и Драгану Ђорђевићу, тренеру КМФ Смедерево и другим појединцима.
Признања је уручила Јована Поповић, ћерка Зорана Поповића Попа.

Финално вече турнира ове године су отвориле младе наде смедеревског фудбала,екипе Школе фудбала Тесла из Смедерева и пионира КМФ Смедерево, што је био омаж дугогодишњем раду Зорана Поповића Попа са талентованом децом .
Породица Зорана Поповића Попа захвална је свима који су дали допринос да се настави традиција и чува сећање на њега.
Шести Меморијални турнир Зоран Поповић Поп почео је 18.јуна и играо се у Дворани Смедерево. Такмичило се 16 екипа јер су организатори ограничили број због вируса корона.
Зоран Поповић Поп преминуо је 19. октобра 2015.године у 51.години живота, након краће и тешке болести. Готово до последњег дана, упркос болести, био је на клупи ФК Пролетер Враново, који је управо под његовом тренерском палицом тада ушао у виши ранг такмичења.

СДН

фото: Турнир „Зоран Поповић Поп“

Comments are closed.