ТАБЛЕТИ ЗА НАЈБОЉЕ УЧЕНИКЕ ОШ „ДИМИТРИЈЕ ДАВИДОВИЋ“

Шест ученика ОШ “Димитрије Давидовић”, који су у овој школској години освојили прва, друга или трећа места на такмичењима из различитих области, награђени су таблетима, док су два најмлађа учесника у спортским такмичањима награђена ваучерима за куповину спортске опреме у вредности од по 10.000 динара. Поклоне су обезбедиле компаније „Цока“ и „Томи трејд“, а ђацима их је уручио градоначелник Јован Беч, који је са својим сарадницима обишао школу .

Само у овој школској години 15 ученика су „Вуковци“, а још 32-оје њих су носиоци специјалних диплома, каже директор школе, Драган Петковић и додаје да ће у новој школској години у школским клупама бити 5 одељења првака, односно једно одељење више него протекле јесени. Летњи распуст, истиче, биће искоришћен за додатно опремање школе, али и потребне санације,како би у септембру спремно дочекали почетак наставе.

-Реч је о санацији крова и земени оштећене надстрешнице, а планирани су и радови на бетонирању школског дворишта. Због пандемије корона вируса наша школа је у протекле две године, као и остале образовне установе, радила у отежаним околностима, али успех наших ученика, огледа се кроз рад учитеља, наставника и подршку родитеља.То нам даје мотив да је опремамо и осавремењујемо,кроз набавку нових средстава и опреме за квалитетну наставу – наводи Петковић у изјави Телевизији Смедерево, истичући да је издвајањем средстава локална самоуправа увек имала разумевања за потребе ОШ “ Димитрије Давидовић”.

Д.Р.А.

фото: ТВ Смедерево

 

Comments are closed.