ЈКП ВОДОВОД ОБАВЕШТЕЊЕ: У УТОРАК БЕЗ ВОДЕ ЗЛАТНО БРДО И ДЕО ЦЕНТРА ГРАДА

Због редовних радова на превентивном одржавању које изводи ЕПС, у уторак, 22. јуна, од 8 до 14 часова, доћи ће до привремене обуставе снабдевања електричном енергијом пумпних агрегата на резервоару Златно брдо. Услед тога без воде ће бити потрошачи на Златном брду са припадајућим улицама, потрошачи на Старом удовичком путу и насељима Удовице, Петријево и Водањ, као и у Петријевској улици од обилазнице до Новог насеља укључујући и попречне улице и сокаке. Потпуна нормализација водоснабдевања очекује се око 15 часова, наводи се у обавештењу ЈКП „Водовод“.

Због радова на замени вентила у улици Вука Караџића, у уторак, 22.јуна, без воде ће привремено остати потрошачи у улицама Вука Караџића, Омладинској, Војводе Симе, Старине
Новака и Саве Немањића. Привремена обустава водоснабдевања планирана је у периоду од 8 до 12 часова, а потпуна нормализација водоснабдевања очекује се око 13 часова, саопштавају из ЈКП Водовод.

Из овог јавног предузећа додају да се, у случају евентуалних проблема, потребе за продужењем рока извођења радова и привремене обуставе водоснабдевања, информација о
активностима и времену прекида дистрибуције воде може добити од дежурне диспечерске службе ЈКП Водовод Смедерево на број телефона 026/4623 743.

 

 

 

 

Comments are closed.