ПОЧИЊЕ ШЕСТИ МЕМОРИЈАЛ „ЗОРАН ПОПОВИЋ ПОП“

Шести Меморијални турнир у малом фудбалу „Зоран Поповић Поп“, у знак сећања на прерано преминулог тренера ФК „Пролетер“ из Вранова, почиње у петак, 18. јуна, од 20 часова у Дворани Смедерево. Турнир отвара прошлогодишњи победник, екипа Минел Еним која се састаје са екипом Кафе Боем. Након тога, од 20 сати и 45 минута снаге ће одмерити Савез спортова Смедерево и Паркинг сервис, потом у 21 сат и 30 минута наступају екипе Месара Недељковић и Еуролидер, а последња утакмица прве вечери турнира биће дуел тимова Петлић Сд 2006 и Слоба патент.

Претходно су извучени парови међу 16 екипа које учествују на турниру, подељене у четири групе.

Група А: Минел Еним, Кафе Боем, Савез спортова Смедерево и Паркинг сервис
Група Б: Месара Недељковић, Еуролидер, Петлић Сд 2006, Слоба патент
Група Ц: КМФ Смедерево, Димитријевић ауто, Ален стил, Попова екипа
Група Д: Ботафого, Теретана 300, РК Млади радник Радинац, Цепелин 026

Улаз је слободан, а организатори турнира, породица Зорана Поповића Попа и Градски фудбалски савез Смедерево подсећају да актуелне епидемиолошке мере дозвољавају окупљање до 1/3 капацитета Хале.

Наградни фонд ове године је повећан и износи 300.000 динара. Победницима следује 200.000, другопласираној екипи 60.000, а за треће место 20.000 динара. Традиционално, биће додељене и новчане награде за најбољег играча, стрелца и голмана.

Финале је планирано на Видовдан 28.јуна.

Све информације у вези са одржавањем турнира можете пратити на фејсбук страницама „Турнир Зоран Поповић Поп“ и Градски фудбалски савез Смедерева, као и на Инстаграм страници КМФ Смедерево академија.

СДН

 

 

Comments are closed.