ЧЕТИРИ ОМЛАДИНЦА КМФ СМЕДЕРЕВО У РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ СРБИЈЕ

Матеја Ћирка, Андрија Марјановић, Урош Николић и Алекса Антић, чланови КМФ „Смедерево“, позвани су у Омладинску репрезентацију Србије у футсалу која од 15. до 20. јуна учествује на престижном међународном турниру “Futsal week” у Поречу у Хрватској. Смедеревски клуб малог фудбала дао је највећи број репрезентативаца од свих српских клубова за ову селекцију.

-Клуба малог фудбала „Смедерево“ је ове године остварио велики успех, омладинци овог клуба изборили су учешће у финалној утакмици Купа у Вршцу, где су, на жалост, можемо рећи, несрећно поражени од Обреновца, али то је историјски успех коју је остварила млада екипа Смедерева. На позив селектора Јовановић, четири члана овог клуба позвана су у младу репрезентацију, на турнир у Поречу. То је велики успех и велика част и за град Смедерево и за клуб, као и за Градски фудбалски савез – каже за наш портал Звездан Врбановић, председник Градског фудбалског савеза.

Смедеревски футсалери су, са колегама из репрзентације, на припремама у Кући фудбала у Старој Пазови, одакле ће ће кренути пут Хрватске. Oсим Србије и земље домаћина, на турниру ће учествовати репрезентације Словеније, Шпаније, Италије и Босне и Херцеговине.

Ј.В.

 

Comments are closed.