U SPORTSKOM DUHU: MOJE STOP SHOP LETO U SMEDEREVU

Spremni smo za sportsko „MOJE STOP SHOP LETO“ 2021! U ritejl parku Smederevo od 4. do 6. juna, posetioce čeka veštačka stena na otvorenom, sportski poligon za najmlađe, bezbedan letnji šoping, pokloni i još mnogo iznenađenja.

Tokom ova tri junska dana, posetioci Stop Shop parka u Smederevu imaće prilike da iskuse nesvakidašnje adrenalinsko iskustvo na interaktivnoj veštačkoj steni, čiji su delovi od materijala koji se može postaviti u kućnim uslovima. Sve učesnike očekuju pokloni, a o bezbednosti se brine tim profesionalaca u skladu sa okolnostima i merama zaštite.

Mališane u smederevskom Stop Shop-u očekuje sportski poligon, na kojem mogu kroz igru i fizičku da uče kako da razviju spretnost, disciplinu i timski rad. Dok uživaju u sportskim aktivnostima na otvorenom i kupovini omiljenih brendova uz sjajne letnje popuste, posetioci će moći da dobiju korisne savete u vezi zdravlja, ali i kako animirati najmlađe.

Takođe, tu je i takmičenje na društvenim mrežama. Sportski pokloni očekuju one koji pošalju najzanimljiviji tekst i fotografiju kako provode leto u Stop Shop centru (za Fejsbuk) ili fotografiju o „zdravom životnom stilu“ iz Stop Shop-a (za Instagram).

Više o svim aktivnostima i ponudi tokom leta 2021. u Stop Shop-u, možete naći na sajtu www.stop-shop.com, kao idruštvenim mrežama Facebook i Instagram. Takođe, tu je „Stop Shop Kutak“ kojem se pristupa očitavanjem QR koda.

PR objava

 

Comments are closed.