РЕДОВНО ОДРЖАВАЊЕ САОБРАЋАЈНИЦА

Екипе ЈКП „Паркинг сервис“ претходних дана биле су ангажоване на обележавању хоризонталне сигнализације на саобраћајницама у центру града. На деоницама на којима се изводе радови саобраћај се одвија успорено, али без прекида, а из овог предузећа очекују да ће посао бити завршен до половине јуна.

-Ми смо кренули са активностима по почетку пролећне сезоне, међутим, временске прилике су нас омеле да одређеним интезитетом, како смо ми замислили, све то радимо. Ових дана, са пролепшањем времена, очекујемо да то брзо надокнадимо. Људи су спремни, машине су спремне. Радиће се све улице на територији града Смедерева. Уколико временске прилике дозволе до половине јуна завршићемо строги центар града, после ћемо се упутити ка периферним деловима, а након тога ћемо обићи и саобраћајне деонице у сеоским месним заједницама – објашњава Дејан Жерајић, пројектант саобраћаја.

Према плану, ЈКП Паркинг сервис ће радове на редовном одржавању саобраћајне сигнализације изводити и током августа и септембра. За ову намену издвојена су средства у износу од 15 милиона динара на годишњем нивоу.

Ј.В.

фото: СД новине

 

Comments are closed.