КОНКУРС ЗА ОБРАДУ НУМЕРЕ „СЛОЖНА БРАЋА“ ЗА НОВУ СЕЗОНУ ИСТОИМЕНЕ СЕРИЈЕ

ЕТМ Продукција расписала је конкурс за одабир 12 најбољих и најкреативнијих обрада насловне нумере култне серије “Сложна браћа” које ће постати будуће одјавне шпице и нови соундтрак који ће обележити нову сезону истоимене серије, чије је снимање почело 15. маја у студију у Шимановцима, наведено је у саопштењу продукције прослеђеном нашој редакцији.

-Конкурс је отворен и снимке је потребно послати најкасније до 15. јуна. Позив је упућен свим афирмисаним и неафирмисаним бендовима, ауторима, цовер музичарима и солистима, младим и талентованим уметницима широм региона који ће добити прилику да се њихова обрада ове нумере нађе у новој сезони ТВ серије која носи назив “Сложна Браћа – Тхе Некст Ђенератион”. Одабрани извођачи имаће могућност да своју обраду сниме у професионалном музичком студију и да сниме видео спот на оригиналном сету серије, уз дружење са филмском екипом и глумцима. Жири који ће одлучивати о победницима, састављен је од наших прослављених музичара Др Нелета Карајлића, Бојана Ивковића и Невене Филиповић – саопштава продукција.

Потребно је да учесници конкурса на другачији, оригиналан и креативан начин сниме обраду чувене нумере у виду аудио или видео записа у трајању до 2 минута, у жанровском маниру по слободном избору. Композиције могу бити изведене у џез, панк, рок енд рол, фолк или било ком другом жанру. Важно је нагласити да снимак не мора бити студијски, а обраду би требало започети добро познатим рефреном: “У кафани сложна браћа..“ Снимак је заједно са кратком биографијом, потребно послати на е-маил: ajpokidaj@gmail.com.

Сценарио серије и овога пута потписује др Неле Карајлић, уз Срђана Јанковића, док је режија поверена Милораду Милинковићу. У серији игра импозантна глумачка екипа из читавог региона, предвођена Наташом Нинковић, Ралетом Миленковићем, Зораном Цвијановићем, Андријом Кузмановићем, Ненадом Окановићем, Николом Пејаковићем, Љубишом Савановићем, Марком Гвером, Мимом Караџићем, др Нелетом Карајлићем и другима. За извршну продукцију ове комедије задужена је ЕТМ продукција.

СДН

фото: ЕТМ продукција

 

Comments are closed.