ПОЧЕЛО ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА МЕМОРИЈАЛ „ЗОРАН ПОПОВИЋ ПОП“

Шести Меморијални турнир у малом фудбалу „Зоран Поповић Поп“, у знак сећања на прерано преминулог тренера ФК „Пролетер“ из Вранова, почиње у петак 18. јуна, а због могућих нестабилних временских услова турнир ће ове године бити одржан у Дворани Смедерево, најављују организатори Градски фудбалски савез Смедерева заједно са породицом и пријатељима Зорана Поповића Попа.
Због епидемије коронавируса и објективних околности, и ове године број екипа биће ограничен на 16, по редоследу пријављивања.
Пријаве и уплате се могу вршити почев од 21. маја па до 17.јуна у 20 часова, када ће у Хали бити извучени парови.
Уплата по екипи од десет играча је 10.000 динара.
Наградни фонд ове године је повећан и износи 300.000 динара. Традиционално, биће додељене и новчане награде за најбољег играча, стрелца и голмана.
Финале је планирано на Видовдан 28.јуна.
Организатори позивају заинтересоване екипе да се пријаве на телефон:
061-239-1111-Звездан
Турнир „Зоран Поповић Поп“ од почетка прати велико интересовање играча, публике, као и коректна навијачка и такмичарска атмосфера.

Зоран Поповић Поп преминуо је 19. октобра 2015.године у 51.години живота, након краће и тешке болести. Готово до последњег дана, упркос болести, предводио је ФК Пролетер, који је управо под његовом тренерском палицом тада ушао у виши ранг такмичења.
Дајући себе фудбалу, од малих ногу па до последњих дана живота, заслужио је да се управо кроз фудбал чува сећање на њега. Фудбалски свет није и неће заборавити Попа .
Зато, видимо се свако вече од 19,30 у Хали, од 18. до 28.јуна.
Све информације и детаље око организације турнира можете пратити на фејсбук страници „Турнир Зоран Поповић Поп“.

СДН

 

 

Comments are closed.