СТРЕЉАШТВО: БЕЗ МЕДАЉА У ГУЧИ

Пионирска селекција Стрељачке дружине „Смедерево“ у дисциплини серијска ваздушна пушка заузела је четрнаесто место на државном првенству, које је одржано протеклог викенда у српској престоници трубе, Гучи. Подмлађени састав „Смедерева“ остварио је укупан резултат од 485 кругова. Појединачно најбоље пласиран је Никола Манојловић са 176 кругова, дванаести, Лазар Поповић са 174 круга био је седамнаести, а најмлађи Давид Мијатовић са 135 кругова пласирао се на деведесетпрво место. Наступило је 99 стрелаца и 22 екипе.
У конкуренцији пионирки наступила је Кристина Радојичић која је са 142 круга заузела деведесетпрво место у конкуренцији 98 пионирки.

Резултати Стрељачког клуба „Херој Срба“, у дисциплини серијска ваздушна пушка, сениори:
Појединачно: 16. Дејан Адамовић 363, 20. Саша Илић 360, 22. Новица Петровић (359), 31. Боривоје Провчин (354). Наступило је 74 сениора. Екипно: 6. СК „Херој Срба“ (1073 кругова). Укупно: 20 екипа.

Стрељачка дружина „Смедерево“ до краја маја уписује нове полазнике у Летњу школу стрељаштва која ће трајати три месеца. Информације и пријаве могу се добити радним данима на стрелишту у Спортској хали Смедерево или путем фејсбук и инстаграм профила клуба.

СДН

фото: Стрељачка дружина Смедерево

 

Comments are closed.