ROĐENDANSKI MESEC U STOP SHOP RITEJL PARKOVIMA

Mi slavimo, vama poklanjamo

Nije rođendan svaki dan, ali u maju jeste! STOP SHOP Smederevo proslavlja rođendanski mesec sa vama uz pravu šoping akciju. Očekuju vas mnogobrojna iznenađenja, sjajne ponude i nezaobilazni popusti koji ni ovoga puta neće izostati u našem STOP SHOP ritejl parku.

U periodu od 18. do 23. maja, slavljenička atmosfera biće upotpunjena super popustima na artikle iz široke ponude brendova. Tim povodom obradujte sebe ili drage ljude bezbednom kupovinom u našem STOP SHOP-u u vašem gradu.

Istina je da nema rođendana bez čestitki! Zbog toga vas STOP SHOP poziva da učestvujete u Instagram konkursu, koji traje do 17. maja, a za najbolju STOP SHOP rođendansku čestitku. Za tri najkreativnije želje biće dodeljeni posebni šoping kuponi u iznosu od 5.000 rsd.

I to nije sve, u maju je zabava još veća. Mesto za kreativne ideje biće i Facebook online konkurs „Oživi STOP SHOP maskotu“, koji traje do 16. maja. Potrebno je da osmislite, nacrtate STOP SHOP maskotu i dodelite joj ime uz kratku priču o tome. Autora najkreativnijeg rada, po odluci žirija, na čelu sa Inspektorom Blažom, obradovaćemo poklon karticom u vrednosti od 500 EUR (u dinarskoj protivvrednosti).

Da je kupovina u STOP SHOP ritejl parkovima bezbedna i u skladu sa međunarodnim standardima potvđuje i nedavno dobijeni sertifikat o usaglašenosti sa COVID-19 sigurnosnim merama, od strane Centra za bezbednu kupovinu (SSC), nezavisne kompanija iz Švedske, koja procenjuje sigurnost šoping centara i ritejl parkova širom sveta.

Zato ne brinite, pravac STOP SHOP – jer mi smo tu za vas.

Sve informacije o aktivnostima i ponudi STOP SHOP-ova u Srbiji možete naći na sajtu  www.stop-shop.com, kao i na zanimljivom „STOP SHOP Kutku” kojem se pristupa očitavanjem QR koda.

 

 

Comments are closed.