„ПРЕСРЕТАЧИ“ РАДИЛИ ПУНОМ ПАРОМ

У празничним данима за нама, упркос апелима надлежни да се возачи понашају одговорно и у складу са прописима, било је доста посла за саобраћајну полицију, а драстични примери најчешћих прекршаја – прекорачења брзине, забележени су на ауто-путу код Смедерева.

Наиме, како је саопштено, припадници Министарства унутрашњих послова, Управе саобраћајне полиције, зауставили су „пресретачем“, на ауто-путу Београд-Ниш код Осипаонице, у недељу око 11 часова, четрдесеттрогодишњег возача који је управљао возилом марке„ауди“, брзином од 234,7 километара на час,  на делу пута где је ограничење брзине 130 километара на час. Возач је искључен из саобраћаја и против њега ће бити поднета прекршајна пријава због насилничке вожње.

Дан раније, припадници Министарства унутрашњих послова, Управе саобраћајне полиције, специјалним возилом „пресретач“ зауставили су на аутопуту Београд-Ниш код Михајловца четрдесетједногодишњег мушкарца, који је управљао аутомобилом „мазда“ брзином од 174,6 километара на час, на делу пута где је брзина кретања ограничена на 130 километара на час. Алкотестирањем возача утврђена је вредност од 1,35 промила алкохола у његовом организму. Четрдесетједногодишњи возач задржан је до 12 сати, па спроведен код судије за прекршаје по скраћеном поступку.

СДН

фото: СД новине, илустрација

 

 

 

Comments are closed.