СМЕНЕ ДИРЕКТОРКЕ И ВЕЋНИЦЕ НА ПРВОЈ СЛЕДЕЋОЈ СКУПШТИНИ

Како је портал “Смедеревске новине” раније пренео, Виолета Максимовић, директока ЈКП “Зеленило и гробља” биће смењена са те функције, и то, како сазнајемо, на првој наредној седници Скупштине града, која би требало да се одржи након предстојећих празника. Кандидат за то место, како незванично сазнајемо, је Драгољуб Стојановић.
-Ово је почетак кадровских промена које следе након анализе рада наших функционера у Смедереву, у складу са политиком председника Александра Вучића и Извршног одбора Српске напредне странке, а то је, да нико не може да буде изнад система и да нема појединца који је важнији од борбе за виши стандард и квалитетнији живот суграђана. Господин Стојановић је завршио Шумарски факултет, запослен је у ЈКП “Зеленило и гробља” , добро познаје функционисање и проблематику, и верујемо да ће успети да одговори захтевима и потребама које пред једно јавно комунално предузеће постављају локална самоуправа и грађани – наводи наш саговорник из локалног одбора СНС-а.
На наредној седници биће разрешена и Марина Тирнанић, чланица Градског већа задужена за ресор културе, туризма и информисања, а у градском одбору Српске напредне странке још разматрају ко би могао да је замени. Како сазнајемо, ово је тек почетак свеобухватних кадровских промена, које ће у наредном периоду уследити у Смедереву.

Ј. Шешлак

 

Comments are closed.