ГРАДОНАЧЕЛНИК НАЈАВИО ПРОМЕНЕ У ГРАДСКОМ ВЕЋУ И ЈАВНИМ ПРЕДУЗЕЋИМА

Како “Смедеревске новине” незванично сазнају, директорка јавног предузећа “Зеленило и гробља” Виолета Максимовић, као и чланица Градског већа задужена за ресор културе, туризма и информисања Марина Тирнанић, биће смењене са својих функција.

Ову информацију покушали смо да проверимо код градоначелника Јована Беча који нам је потврдио да су смене појединих функционера извесне.

-Следећи политику Српске напредне странке и Александра Вучића, која од појединаца тражи максимално ангажовање, сматрам да сви они који својим радом нису оправдали указано поверење морају бити смењени. Нико не може бити изнад система, а систем постоји да бисмо грађанима Смедерева обезбедили квалитетнији живот. Сви они који су се уљушкали у фотељама и на својим функцијама, а занемарили интересе грађана, за то ће сносити последице – рекао је Јован Беч, градоначелник Смедерева за наш портал.

Према сазнањима “Смедеревских новина”, промене на јавним функцијама неће се завршити само на ова два имена, већ ће се, у складу са анализом рада функционера у локалној самоуправи, наставити са кадровским променама.

Ј.Шешлак

фото: СД новине

 

Comments are closed.